Tirsdag 2. juni kl. 08.30 ønsker S5 Consulting, SBN og SAP velkommen til frokostseminar om SAP S/4HANA. Fokus vil være på de store spørsmålene: Hva er SAP S/4HANA? Hva betyr S/4HANA for meg som SAP ERP kunde? Hvordan kan InnoTeamet for S/4HANA bidra i prosessen?

Dette frokostseminaret skal være et kunde- og brukerstyrt forum, og vi har bevisst valgt å ha en åpen agenda med rom for spørsmål og diskusjon heller enn enveis presentasjoner. Ressurser fra både SAP, S5 og SBN vil være aktivt tilstede på seminaret, og vi har allerede mange påmeldte fra store, norske virksomheter i ulike bransjer. Det ligger godt til rette for diskusjoner på kundenes og brukernes premisser, samtidig som vi har leverandørekspertisen tilstede for å besvare spørsmål og bistå med planlegging for veien videre.

Velkommen til en givende formiddag der du kan knytte nyttige kontakter, få gode råd om veien videre med S/4HANA og mulighet til involvere deg i InnoTeamet. Les gjerne mer om SAP S/4 HANA her.

Dato: Tirsdag 2. juni
Tidspunkt: Frokost og registrering fra kl. 08.30, seminarstart kl. 09.00. Vi avslutter ca. kl. 11.00, men de som ønsker det er velkommen til å bli igjen til 12.00 for videre samtaler.
Sted: SAP Norges lokaler på Lysaker Torg 5