SAP-konsulenthuset S5 Consulting og Lexit har nylig inngått avtaler med Expert om utvikling og leveranse av offline mobile applikasjoner på enheten Motorola/Symbol TC70.

Applikasjonene er utviklet med Neptune Software i regi av S5 Consulting, mens Lexit er ansvarlig for levering av hardware. Leverandørene har i tett samarbeid testet og “S5-sertifisert” Motorola/Symbol TC70 for mobile SAPUI5 applikasjoner. Det gir et kvalitetsstempel på at mobile applikasjoner fungerer bra på Motorola/Symbol-enhetene.

– For Expert var S5 Consultings erfaring med mobilitet og prosesser viktige faktorer for å sikre optimal utnyttelse av potensialet i Neptune og TC70-enheten. Vi har store forhåpninger om at løsningene skal bidra til å øke effektiviteten i butikkene og forbedre kvaliteten på viktige prosesser, sier Frode Næss Larsen som er ansvarlig for prosjektet hos Expert.

– Vi i S5 Consulting har stor tro på innovative mobile løsninger innenfor butikk faghandel. Det være seg direktesalg, enkeltoppslag for produktinformasjon etc. Løsninger knyttet direkte mot SAP, og ikke tradisjonelle POS systemer. Vi ser frem til et spennende og utviklende samarbeid med Expert, sier Terje Pedersen i S5 Consulting.

Les mer om hva S5 Consulting har levert innen dette området på vår kundeside, eller ta kontakt med Terje Pedersen for mer informasjon.