1. februar fikk vi et nytt skudd på stammen, og det er ingen hvem som helst. Shiva Nag kommer med unik og tung kompetanse på blant annet SAP CRM, og er en spydspiss innen SAP C4C.

Shiva Nag er en erfaren SAP CRM-konsulent med tung kompetanse innen SAP CRM, C4C, HCI og ECC. Han er den eneste sertifiserte SAP C4C konsulenten i Norge per i dag, og har jobbet med flere SAP C4C prosjekter hos store og små kunder. Han er også en av få SAP C4C konsulenter i Norge som kan implementere SAP C4C med integrasjon til SAP ERP eller SAP CRM (on-premise).

Shiva er motivert og fornøyd med å være på plass hos S5 Consulting:
”S5 har et godt miljø med kjempegodt lederskap. De har innovative og svært dyktige konsulenter med høy kompetanse på prosesser og systemer, og leverer ofte mer til kundene enn de forventer.”

Med inngående teknisk kunnskap om nødvendige integrasjonspunkter mellom systemene, vil Shiva være en unik ressurs for S5 og deres kunder. Han kan også programmere i C4C, og konfigurere Hana Cloud Integration Platform eller SAP PI som middleware til C4C og on-premise systemer. I tillegg er han Prince2-sertifisert i Project Management.

Han ser frem til å bidra til å begeistre S5 Consultings kunder:
”Jeg kommer med god forståelse av forretningsprosesser, og har mye erfaring med implementering av C4C prosjekter. Dette har styrket meg som konsulent, og gitt meg god kompetanse til å kjøre prosjekter.”

Shiva er levende opptatt av hva som rører seg i bransjen, og prioriterer å holde seg faglig oppdatert på ny teknologi innen sitt fagområde:
”Det er viktig for meg å tilby innovativ og ny teknologi til kunder. Og jeg har alltid som mål å lære meg de nyeste teknologien og bli sertifisert.

Hvis Shiva skal se inn i krystallkulen er det mulighetene knyttet til SAP HANA som peker seg ut som en dominerende trend fremover.

”SAP har endret seg de siste årene, særlig med SAP HANA som kan være fremtiden. Med nye skybaserte løsninger og SAP HANA, skaper SAP gode muligheter til partnere og sluttkunder. Slik tar S5 kundeopplevelse og trygghet til nye høyder.”

Vil du vite mer om hvordan Shiva kan bistå din virksomhet? Ta kontakt med Tom Gulbrandsen.