Nylig ble det kjent at Neptune Software og SAP har inngått et strategisk samarbeid for å bedre ivareta kunder innen Fiori UX.

S5 Consulting har hatt gleden av å samarbeide med både Neptune og SAP i lengre tid, og ser klare fordeler ved et tettere samarbeid mellom de to aktørene. Det ligger viktig anerkjennelse i at SAP formaliserer Neptune som et meget godt verktøy som sikrer kundene moderne og brukervennlig UX, samt effektivisering, automatisering og digitalisering av prosesser.

Dette vil styrke både S5 Consultings og Neptunes posisjon overfor nye kunder, og gjøre det tryggere for SAP-kunder å velge Neptune.

”For S5 er Neptune et sentralt verktøy for å realisere vår målsetning: Help clients execute change to add value by intelligently connecting People, Things and Business. Samarbeidet mellom SAP og Neptune vil gjøre det mulig for oss å levere fleksible og innovative Fiori UX løsninger på en rask og bedre måte til ennå flere SAP kunder.”, sier daglig leder i S5 Consulting Sveinung Gehrken.

”Ved å bygge Fiori applikasjoner på Neptunes teknologi kan vi enklere løse utfordringer på desktop, mobil og offline for kundene, i tillegg til optimalisering, digitalisering og automatisering av deres prosesser”, sier Gehrken. Sammen med resten av teamet i S5 Consulting ser han frem til enda flere Neptune kunder.