S5 Consulting har sin kjernekompetanse i brukervennlige SAP løsninger, spesielt innen Mobility med avanserte Neptune Fiori UI5 baserte apper. Med disse løsningene har vi levd opp til visjonen om å begeistre kunder og brukere med SAP, noe som har gitt dem raske og markante gevinster.

SAP satser stort innen det som kalles «customer engagement», der kravene til effektiv logistikk, CRM og ulike e-commerce/multikanalprosesser blir stadig høyere. Behovet for god systemstøtte er raskt økende, noe vi tar på fullt alvor – blant annet gjennom ansettelsen av anerkjente Shiva Nag. Shiva er blant Norges fremste konsulenter innen CRM, med unik logistikk- og teknologikompetanse, og erfaring fra fem SAP Cloud for Customer prosjekter med integrasjon mot andre SAP systemer som bl.a. OnPremise ECC og S4 HANA. Med Shiva har S5 nå den eneste sertifiserte konsulenten i Norge innen SAP Cloud for Customer (C4C Application Consultant).

Fra før har vi en av landets fremste og mest erfarne SAP logistikk- og CRM-ressurser i Håvard Grenan, som også er en erfaren og dyktig prosjektleder. Med dette stjernelaget og deres brede erfaring fra CRM OnPremise og SAP Cloud for Customer (C4C),tilbyr vi hjelp til alle typer CRM prosjekter- og løsninger. Selvfølgelig med brukervennlige Fiori baserte apper om ønskelig.

Vil du vite mer? Ta kontakt med Tom W. Gulbrandsen for en uforpliktende samtale om CRM rådgivning, prosjektgjennomføring eller eksperthjelp til SAP-tekniske utfordringer.