S5 har i dag en unik posisjon innen SAP FIORI® Warehouse Management. Vi har utviklet flere scenarier av SAP Fiori UI5 WM apps, noe som vekker global interesse og viser seg å være ganske unikt.
Internasjonal oppmerksomhet

S5 Consulting har i den senere tid blitt synlige både i Google og andre steder med disse innovative løsningene, og store internasjonale SAP-kunder fra bl.a. USA, Asia, Australia og Tyskland har tatt direkte kontakt med oss for å få vite mer om SAP FIORI® Warehouse Management. Det dreier seg om konsern som omsetter for milliarder med flere hundre tusen ansatte, og som er blant SAPs aller største kunder i verden.

Fra før har vi allerede flere store kunder som kjører våre SAP FIORI® løsninger basert på Neptune teknologi. Disse kundene rapporterer begeistret om store gevinster på flere områder. Nå baner disse veien for store og spennende leveranser også utenfor landegrensene, og det er allerede avtalt POC (proof of concept)-prosjekter fra august med flere av de største internasjonale SAP-kundene.

Hvordan har vi kommet hit?

S5 er i dag anerkjent for sine ledende teknologiske utviklingsressurser innen ABAP, Mobility/Neptune og Fiori UX. Når man kombinerer disse med ledende prosess- og applikasjonsfaglig kompetanse blir løsningene virkelig av høy verdi for kunder og brukere. Daglig leder Tom W. Gulbrandsen mener den internasjonale interessen virkelig underbygger S5 Consultings posisjon som en SAP-partner som begeistrer:

– Vi er ikke lite stolte av å komme på verdenskartet med løsningene våre. Vi er et lite selskap med store menneskelige ressurser, og med den internasjonale interessen vi nå har fått for bl.a. SAP FIORI® Warehouse Management føler vi virkelig at vi tar en enormt skritt i riktig retning.

Se mer informasjon på våre kundesider, eller ta kontakt med Tom for en hyggelig prat om mulighetene med SAP FIORI® Warehouse Management.