S5 Consulting og S5 Community har styrket sin kompetanse innen SAP BW og SAP Business Objects i et partnersamarbeid med BIdrill AS; det ledende ekspertmiljøet innen SAP BO i Norge. BIdrill er, som S5, en PCoE-partner av SAP, og begge jobber dedikert med å hjelpe kunder med å få mest mulig verdi ut av sin SAP programvare.

”Sammen tilbyr vi norske kunder en unik kombinasjon av SAP BW og SAP BO- kompetanse, og bidrar til å skape merverdi i deres SAP BW-løsninger, samt sørge for et bedre og raskere beslutningsgrunnlag til ledelse og stakeholders”,

sier Tom W. Gulbrandsen, daglig leder i S5 Consulting AS.

Målet er altså å bidra til at den enkelte kunde har de beste løsningene for analyse og rapportering i markedet, ved å gi gode og konkrete råd om hvilke analyseprodukter fra SAP som bør tas i bruk , og hvordan de bør tas i bruk for å oppnå best mulig ytelse. Sammen skal S5 Consulting og BIdrill også tilby kunderettede og relevante kurs og opplæring for nøkkelpersonell, samt yte ledende support på SAP BW og SAP BO.

S5 Consulting har nylig blitt forsterket med en av de fremste SAP BW-konsulentene i Norge, Elena Isaksen. Med Elena på laget har S5 flere sertifiserte SAP BW-konsulenter, mens BIdrill har 8 høyt kvalifiserte SAP BO-konsulenter.

”Dette er nå et meget sterkt team som sammen kan begeistre kundene med brukervennlige BI-løsninger”,

avslutter Gulbrandsen.

Vil du vite mer? Kontakt Tom W. Gulbrandsen.