Så langt har S5 Consulting AS begeistret kundene fra sitt kontor i Oslo sentrum. I mai flyttet de ut til “smørøyet” på Lysaker, nærmere bestemt til Strandveien 10. Dermed har de et optimalt utgangspunkt for å samarbeide tettere med SAP, noe som kommer kundene til gode. Denne uken ble nye lokaler markert med et housewarming-arrangement for kunder, partnere og ansatte.

S5 Consulting er en sammensveiset og faglig dyktig gjeng med velutviklede sosiale antenner. De trives aller best når de får lov til å omgi seg med flinke bransjekolleger og fornøyde kunder – spesielt når det er god mat og drikke involvert. Da de inviterte til housewarming-fest i sine nye lokaler denne uken lå alt til rette for hyggelig og nyttig samvær.

SAP var blant annet representert med Josef Nalbant og Marius Vetter, som engasjerte forsamlingen med et blikk inn i SAPs nære fremtid, med spesielt fokus på S/4HANA og hva det medfører for de ulike rollene i en virksomhet. Ingen tvil om at SAP står for mye mer enn ERP fremover, og at det er duket for et skikkelig generasjonsskifte i forhold til funksjonalitet og økt effektivitet for brukerne. Det er bare å glede seg!

Forøvrig fortalte Tom om hvordan S5 med sin unike kompetanse internt og via S5 Community begeistrer stadig flere kunder. Det ble også gjennomført flere uformelle løsningsdemoer gjennom ettermiddagen og kvelden. Men kanskje viktigst av alt var muligheten til å mingle og snakke med bransjekolleger og kunder om felles utfordringer og mulige løsninger. Sånt blir det gode kundeopplevelser av – noen av dem kan du lese om på s5consulting.no.

Med dette benytter vi anledningen til å ønske alle en god sommer!