S5 Consulting har lagt et fremgrangsrikt og utrolig spennende år bak seg. Tallene for 2014 gir definitivt grunn til begeistring for S5 som selv har som mål å begeistre kundene med SAP, noe daglig leder Tom W. Gulbrandsen gjerne forteller litt om i påskeinnspurten:

2014 har vært et spennende år for S5 Consulting – hvordan vil du oppsummere det?
– 2014 var et veldig bra år for oss. Først og fremst fordi vi fikk realisert vår visjon og misjon gjennom fantastiske brukeropplevelser og fornøyde kunder. Disse forteller entusiastiske historier. Vi har balansert en sunn økonomisk utvikling med omfattende investering i sertifiseringer, kompetansebygging og flotte moderne løsninger, og vi har fått bygget S5 plattformen med de mest erfarne og dyktige SAP- og Neptuneressurser. Det er med stolthet at vi som SAP og Neptune-partnere har levert løsninger som nå også er blitt anerkjent utenfor Norge. Jeg vil også fremheve at 2014 var det året S5 Community virkelig fikk vist at vi skaper verdier for hverandre og kunder. Samlet sett klarer vi å levere løsninger og tjenester innen alle SAP og Neptunes teknologiske områder.

Regnskapet for 2014 viser en svært god utvikling for selskapet. Hva har vært oppskriften?
– Oppskriften for et godt økonomisk 2014 har vært en «lagoppstilling» som virkelig leverer kundeverdier, og som har stilt opp for selskapet. Trivsel, spennende oppgaver, og faglige utfordringer viser seg alltid å være riktig. Dette har dannet grunnlaget for at vi i 2014 har levert en dobling i omsetning i forhold til 2013, til ca. 12.2 mill. og et resultat på ca. 12 %.

Nå er S5 AAA-ratet – hva betyr det for kunder og partnere?
At vi er AAA-klassifisert gir kunder, ansatte og samarbeidspartnere en trygghet for at selskapet tenker langsiktig og er opptatt av en sunn økonomi.

Hvordan har S5 satset på “nye SAP” i 2014?
Vi har investert mye i kompetanse og sertifiseringer. Selskapet er sertifisert SAP Channel Partner (VAR) og SAP PCoE- og Neptune sertifisert, noe som betyr at vi har riktige supportprosesser og høy kompetanse på det siste fra SAP og Neptune. Jeg vil legge til at S5 har investert mye i å ha det mest moderne og siste fra SAP og Neptune tilgjengelig i både utvikling/test og demomiljøer.

Hva er deres viktigste fokus for 2015?
Vi ser store muligheter med nye cloudløsninger og teknologier, og tilhørende nye, kommersielle modeller for kunder – her vil jeg spesielt nevne C4C og S/4HANA. S5s viktigste fokus er å levere enda mer verdi til kunder, ansatte og samarbeidspartnere, og å fortsatt bevise at vi skaper begeistring med SAP. Dette skal selvfølgelig skje gjennom en balansert lønnsom vekst også i fortsettelsen. Det vil også være fokus på enda bedre samhandling mellom S5 Communitypartnerne i 2015.