S5 Consultings utvikler Thomas Sandstrøm Andersen brenner for interaksjonen mellom mennesker og teknologi. Som utvikler har han en litt uvanlig bakgrunn med master i psykologi, noe han med fordel benytter i utviklingen av SAP-løsninger som skal forenkle og forbedre brukeropplevelser.

Thomas har nøkkelkompetanse innen User Experience (UX) ved hjelp av SAPUI5, ABAP og JavaScript, og oppsummerer det slik:

”Jeg kan bringe deg SAP på en responsiv måte til din PC, mobil, tablet eller smartklokke, offline så vel som online.”

På spørsmålet om hva som er hans viktigste bidrag i SAP-prosjekter, svarer han som følger:

”Jeg har opparbeidet meg lang erfaring innen det relativt nye fagfeltet; brukervennlig SAP, og vet hva som fungerer og ikke. I tillegg er jeg alltid ansvarsbevisst og uredd for å utfordre kunden.”

Med andre ord en god match til S5 Consulting slik Thomas beskriver selskapet: Fremoverlent, kompetent og ærlig.

Thomas’ fagfelt utvikler seg på daglig basis, og han holder seg oppdatert innen bransjen via kurs hos SAP og openSAP, samt tips og kompetanseoverføring fra dyktige S5-kolleger. Han benytter seg også jevnlig av info fra SBN og ulike nyhetsbrev fra våre partnere.

Som engasjert utvikler er Thomas selvfølgelig også opptatt av bransjetrender:

”Forbedret brukeropplevelse er en trend som vil prege markedet i stor grad fremover. Dette har allerede vært et stort fokus de siste årene gjennom HANA og Fiori, og vi vil se rammeverket SAPUI5 fornye og skreddersy stadig flere løsninger de neste årene.”

Vil du vite mer om hvordan Thomas kan bistå din virksomhet? Ta kontakt med Tom Gulbrandsen.