Det er en fjær i hatten for S5 Consulting å ha fått dyktige Martin Sommer med på teamet. Han tok skrittet fra Evry til S5 i januar, og klør i fingrene etter å bidra til S5s mål om å skape varige verdier for kunder og partnere.

Martin kom til Norge fra SAPs hjemland. Lidenskapen for SAP tok han med seg, og har siden da styrket sin teknologiske spisskompetanse. Nå får S5 Consultings kunder og partnere nyte godt av Martins glødende interesse for SAP systemintegrasjon og mobilitet.

Martin beskriver S5 Consulting som agil, nyskapende og fremtidsrettet – et fantastisk utgangspunkt for å sette riktig kurs i 2016, og å hjelpe kunder inn i den neste bølgen av digital transformasjon:

– Som integrasjonsarkitekt har jeg bred erfaring på tvers av SAP moduler og standardprosesser fra flere bransjer. I S5 gleder jeg meg til å bruke denne erfaringen til design og utvikling av mobile tjenester og applikasjoner, sier en entusiastisk Martin. Hvis jeg skal ta en titt i krystallkulen tror jeg trenden som vil prege bransjen mye fremover er mulighetene innenfor cloud integrasjon av on-premise SAP systemer med mobility løsninger.

Noen av hans varemerker er inngående forståelse av integrasjonspunktene til SAP, samt hans stor gjennomføringsevne. Han tar helhetlig ansvar for implementering av grensesnitt, og er alltid på jakt etter ny kompetanse:

– Jeg liker å holde meg oppdatert, og følger gjerne med på blogger og diskusjonene på SCN. For tiden er jeg opptatt med training on-the-job, hvor jeg utvikler mobile Fiori applikasjoner på Neptune i et reelt kundecase. Jeg gleder meg til fortsettelsen med S5 Consulting!