I et turbulent verdensmarked der mange store selskaper sliter, blomstrer det i mindre bedrifter. Vinnerne er de som leverer løsninger som effektiviserer arbeidsprosesser og kutter kostnader. S5 Consulting har lykkes i å begeistre internasjonalt, og leverte nylig en proof of concept for mobile apper til Johnson & Johnson, et av verdens største legemiddelselskaper.

Etter hvert som vi har etablert oss med tung og unik kompetanse innen SAP, Mobility og UX, har vi blitt kontaktet av flere store internasjonale aktører, og er i gang med prosjekter som vil plassere oss på kartet også internasjonalt. Et av prosjektene er for Johnson & Johnson, som er en av verdens største SAP kunder.
– De kom til oss med en forespørsel om samarbeid på utvikling av SAP-applikasjoner til bruk på mobile Apple-enheter, og vi har nå levert et proof of concept prosjekt, forteller vår prosjektleder Terje Pedersen.

Begeistret Johnson & Johnson
Aravinda Boyapati, IT AS Supply Chain Manager – portal/mobility i Johnson & Johnson, bekrefter samarbeidet, og sier i en kommentar:
– Jeg er svært fornøyd med prosjektet S5 Consulting har utført for oss. Det har vært inspirerende å jobbe med teamet i S5 de siste månedene, og de er svært driftige i å utvikle SAPUI5- applikasjoner med Neptune utvidelser. S5 har vist at de utfører kvalitetsarbeid til det ytterste og de har levert til avtalt tid og budsjett. S5s ekspertise innen SAP WM modulen forenkler arbeidet med web/native apps for warehouse management. S5 leverte en SAPUI5 mobilapplikasjon som fungerer både online og offline på desktop, mobil og nettbrett, og de ga god veiledning gjennom hele prosjektperioden. Jeg gleder meg til å jobbe videre med S5 Consulting i nær fremtid, avslutter Boyapati.

Stor vekst og fornyet tillit med AAA-rating
Vi har siden 2013 hatt en svært positiv utvikling, og leverte nylig svært positive 2015-tall. Med en ca. 48 % økning i omsetning, nesten 30 % sterkere resultat, og en videreført AAA-rating, ser vi lyst på 2016, og daglig leder Sveinung er positiv:
– Vi har hatt et veldig spennende år, der vi har jobbet kontinuerlig med å skape gevinster for kundene våre. Vi har fått på plass nye, dyktige folk, og levert flere store caser der vi virkelig har fått bevist vår spisskompetanse. Nylig fikk vi også videreført vår AAA-rating, og med toppscore på alle områder og høyeste kredittverdighet er vi godt rustet for store prosjekter. Kunder, ansatte og samarbeidspartnere kan være trygge på at selskapet beveger seg i riktig retning med god fart – også internasjonalt, avslutter Sveinung.

Om Johnson & Johnson:

  • Verdens sjette største legemiddelselskap
  • Verdens mest omfattende virksomhet for legemiddelutstyr
  • Verdens sjette største biologiselskap
  • Verdens femte største farmasiselskap
  • Mer enn 265 operative selskaper i mer enn 60 land
  • Ca. 126.500 ansatte
  • Internasjonalt hovedkontor i New Jersey, USA
  • Omsatte i 2015 for 70,1 billioner USD (ca. 590 milliarder NOK)

Vil du vite mer om muligheter innen SAP UX/Mobility? Ta kontakt med Terje Pedersen.