S5 Consulting har siden 2013 vist en svært positiv utvikling, og vi leverte nylig rykende ferske 2015-tall. Med en ca. 48 % økning i omsetning, nesten 30% sterkere resultat, og en videreført AAA-rating, ser vi lyst på 2016.

2015 har vært kjennetegnet av styrket kompetanse og kundevekst både i Norge og internasjonalt, og Tom W. Gulbrandsen oppsummerer året med stor entusiasme:

Vi har hatt et veldig spennende år, der vi har jobbet kontinuerlig med å skape gevinster for kundene våre. Vi har fått på plass nye, dyktige folk, og levert flere store caser der vi virkelig har fått vist vår spisskompetanse. Mens 2014 var preget av kompetansebygging og en gryende posisjonering, har vi i 2015 virkelig nådd ut til kundene – ikke bare innenfor Norges grenser. Flere internasjonale giganter har kontaktet oss, og vi er i gang med prosjekter som vil plassere S5 Consulting på kartet også internasjonalt.

Sterke tall

Med sterk økning i omsetning og resultatvekst i forhold til 2014, går S5 Consulting inn i 2016 med rak rygg og optimisme.

Vi har både i 2014 og 2015 fått på plass folk med tung og unik kompetanse og erfaring innen SAP, Mobility og UX. Nå merker vi effekten av at de virkelig har kommet i gang, og at teamet er sterkere enn noen gang. Samtidig har flere store selskaper fått øynene opp for S5, og vi har gjort en rekke leveranser der kundene har oppnådd konkrete gevinster og besparelser. Det begeistrer både oss og kundene.

Tom understreker også viktigheten av nære og aktive samarbeid med partnerne i S5 Community.

Fornyet tillit med AAA

Bekreftelsen på at S5 Consulting er en solid aktør kommer også i form av en nylig videreført AAA-rating. Med toppscore på alle områder og høyeste kredittverdighet er vi godt rustet for store prosjekter, og kunder, ansatte og samarbeidspartnere kan være trygge på at selskapet beveger seg i riktig retning med god fart.

Vekst og spisskompetanse i 2016

I 2016 skal S5 jobbe målrettet og på pionervis med et reelt og spennende SAP S/4HANA prosjekt, der forventningene i markedet er skyhøye og S5 allerede har markert seg. Kompetansen på UX og Mobility skal styrkes, og S5 vil fortsette jakten på dyktige konsulenter, også erfarne konsulenter innen tradisjonell SAP-teknologi, som kan bidra til videre vekst og enda flere fornøyde kunder.

Her kan du se hele firmarapporten til S5 Consulting for 2015.

Les mer om våre løsninger her.