En blid Københavner med sterke bånd til Norge, som brenner for utvikling, programmering og brukervennlighet. Bli kjent med vår egen ”husdanske” Morten Prom.

Hvem er Morten Prom?
Jeg er en glad og nysgjerrig gutt fra København, som har funnet lykken mellom Norges fjorder og fjell. Jeg brenner for utvikling, programmering og levering av brukervennlige løsninger til våre kunder. Akkurat nå er det utvikling innen SAP sitt mobile univers som opptar oss og våre kunder.

Hvordan vil du beskrive S5 Consulting med tre ord?
Innovativ, profesjonell og løsningsorientert.

Beskriv din nøkkelkompetanse innen SAP-løsninger
Som utvikler og programmerer har jeg ikke bundet meg til ett enkelt forretningsområde. Jeg er opptatt av å levere løsninger som løser kundens behov på tvers av områder. Jeg har bred kjennskap til SAP sine webteknologier som bl. a. Portal, Web Dynpro og Fiori. I tillegg har jeg god erfaring med ABAP utvikling på tvers av mange forretningsområder.

For tiden jobber jeg mye med Fiori mobilutvikling via Neptune Application Designer, som passer perfekt til vårt mål om å levere de beste skreddersydde løsninger til våre kunder

Hva mener du er det viktigste du kan bidra med i SAP prosjekter?
Jeg brenner for å levere brukervennlige løsninger. Jeg ønsker å yte det lille ekstra som gjør produktene vi lager så gode som mulig. Jeg jobber bra sammen med andre og kan stå på alene hvis det trengs.

Hvordan holder du deg oppdatert innen bransjen?
Jeg følger med på alskens sosiale medier og nettsteder med info innen webutvikling og SAP. Jeg deltar på webinarer og konferanser der interessante bransjefolk møtes.

Hvilke trender tror du kommer til å prege bransjen i tiden som kommer?
«Big Data» og hvordan man drar nytte av det, spesielt via brukervennlige applikasjoner. Mobile løsninger blir stadig mer etterspurt, spesielt løsninger som kan fungere både online og offline. Stadig viktigere blir det også at løsningene kan fungere i semi-offline scenarioer, der delta-data hele tiden lastes ned på den mobile enheten. Da trenger ikke brukeren hensynta om han er online eller offline.

Vil du vite mer om hvordan Morten kan bistå din virksomhet? Ta kontakt med oss!